ISSN: 1648 - 4460

International Journal of Scholarly Papers

VU KHF

Transformations  in
Business & Economics

Verslo ir ekonomikos
transformacijos

  • © Vilniaus universitetas, 2002-2018
  • © Brno technologijos universitetas, 2002-2018
  • © Latvijos universitetas, 2002-2018
Straipsnis
INTERNETINIŲ PARDUOTUVIŲ PREKIŲ PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO POLITIKA IŠ VARTOTOJŲ PERSPEKTYVOS: APŽVALGINIS TYRIMAS RUMUNIJOJE
Irina Albăstroiu, Cristinel Vasiliu, Vasile Dinu

SANTRAUKA.  Straipsnyje aptariamos internetinių parduotuvių prekių pristatymo ir grąžinimo politikos problemos. Atsižvelgiama į tai, kokią svarbą internetiniai klientai teikia šiems aspektams, ir į tai, ar, apsipirkę internetu, jie lieka patenkinti. Straipsnyje išanalizuota įvairi teorinė medžiaga, susijusi su internetinių parduotuvių prekių pristatymo ir grąžinimo politika. Kartu pristatomos Bukarešto universiteto ekonomikos studijų programos bakalauro ir magistro studentų tyrimo išvados siekiant nustatyti jaunų, išsilavinusių žmonių požiūrį į prekių pristatymo ir grąžinimo politiką. Rezultatai rodo, kad respondentai renkasi apsipirkimą internetu dėl laiko taupymo ir patogumo. Bendrai jie yra patenkinti internetinių parduotuvių prekių pristatymo ir grąžinimo politika. O gautų produktų ir jų aprašymo tinklalapyje neatitikimą respondentai įvardija kaip pagrindinę atsisakymo apsipirkti tam tikrose svetainėse priežastį.

REIKŠMINIAI ŽODŽIAI: elektroninė komercija, pirkimas internetu, internetinių vartotojų elgesys, pristatymo politika, grąžinimo politika.

Editorial correspondence:

Scholarly papers Transformations in Business & Economics
Kaunas Faculty
Vilnius University
MuitinÄ—s g. 8
Kaunas, LT-44280
Lithuania

Sitemap

Visits:

Valid XHTML 1.0 Strict